Mud Masters Obstacle Run 2015

Info en inschrijven

We zullen de 12 kilometer afleggen in een fantastisch en uitdagende hindernisbaan die vorig jaar zeer goed beviel. De starttijd zal tussen 13.00 en 13.30 zijn. Dus ga er vanuit dat we rond 9.00 vertrekken vanaf de ring.

We zijn inmiddels al met een aardig gezellige groep, echter zijn er nog meer geïnteresseerden die zich hopelijk snel zullen aansluiten. Bovendien is er nog ruimte zat voor meer zielen! Meer vreugde, meer gezelligheid, dus haal vooral andere leden over om mee te gaan op dit fantastische avontuur.

Het gaat niet om de snelheid of de afstand maar om de lol en het plezier met z’n allen. Je wordt uitgedaagd en zet een prestatie neer waar je trots op mag zijn! Reden genoeg om mee te doen dus.

Kosten

Voor leden van De Bredase Ring zal de vereniging de helft van de inschrijfkosten op zich nemen. Als tegenprestatie verwachten we natuurlijk wel dat je De Bredase Ring trots maakt!

Bovendien wordt er vanuit De Bredase Ring vervoer geregeld met een personenbusje, dus je wordt ook nog gebracht en gehaald. (Of er ook een snoepzak is na afloop is momenteel nog niet bekend.)

De inschrijfkosten zullen dus per lid 35,00 bedragen. Dit kan op de dag zelf contant betaald worden.

Let wel! Als je je opgegeven hebt en je wordt ingeschreven moeten wij daar kosten voor maken, dus het is dan wel de bedoeling dat je ook mee gaat.

Mocht je er al helemaal van overtuigd zijn dat je mee gaat vraag ik je alvast het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. 

Op 30 april wil ik de definitieve inschrijving doen dus zorg ervoor dat je je dan aangemeld hebt!

Voor vragen, opmerkingen etc, ben ik te bereiken op Dolf@22es.nl of via 06-18339938.

Ik heb er in ieder geval al veel zin!

Vriendelijke groet,

Dolf Janssen

Naam *
Naam
Geboorte datum *
Geboorte datum
Geslacht *